دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۰۸
آبان ۹۷

بادمجون

گوجه

سیب‌زمینی

برنج

نمک. فلفل. زردچوبه

رب گوجه


سیب‌زمینی رو نگینی خرد و سرخ میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.

گوجه رو رنده کرده با رب گوجه سرخ میکنیم.

بادمجون سرخ شده رو نواری یا نگینی خرد میکنیم.

همه مواد رو همراه برنج و آب توی پلوپز میریزیم و کمی روغن میزنیم.

گزینه دم کشیدن آرام رو انتخاب میکنیم.


منبع: یکی از دوستان


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۸/۰۸