۲۳
آذر ۹۷
گوشت چرخ شده
قارچ
پیاز
رب گوجه
زردچوبه
نمک و فلفل و پودر سیر و پودر لیمو
نان تست
پیازها رو ریز خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد رب گوجه و زردچوبه رو اضافه میکنیم.
یه تفت کوچولو میدیم و گوشت رو اضافه میکنیم. ادویه رو میریزیم.
میذاریم قشنگ سرخ بشه.
ساندویچساز رو روشن میکنیم. کره یا روغن رو با قلمو روی ظرفش میزنیم.
داغ که شد، مواد رو روی نون تست ریخته و به مدت دو تا سه دقیقه توی ساندویچ ساز نگه میداریم.
نکات:
۱. برای مواد میانی میشه از هر نوع ترکیبی استفاده کرد. مثلا مرغ، ماهی و ...
۲. اگه نون بیشتر از سه دقیقه بمونه خشک و سفت میشه.
منبع: یکی از دوستام
۹۷/۰۹/۲۳