دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۷
بهمن ۹۷

مرغ

کره

زعفران

نمک و فلفل


مرغ رو به قسمت‌ها کوچیک تقسیم میکنیم. (ضخامت کم باشه... در حد یک سانت نهایت)

مرغ‌ها رو کف تابه میچینیم، نمک و کمی فلفل میزنیم.

کره‌ها رو روی مرغ میذاریم. زعفران میزنیم.

در تابه رو میذاریم، میذاریم با حرارت کم بپزه.

مرغ خودش آب میندازه، و کره کم‌کم آب میشه. بعدکه آب مرغ کاملا خشک شد و مرغ سرخ شد حرارت رو خاموش میکنیم.


نکات

۱. میتونید از کره محلی و کره پاستوریزه همزمان استفاده کنید. کره پاستوریزه رو میشه تنها استفاده کرد... ولی کره محلی طعم و بوی کره پاستوریزه رو نداره.


منبع: یکی از دوستام

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۷/۱۱/۲۷