۲۷
بهمن ۹۷
مرغ
کره
زعفران
نمک و فلفل
مرغ رو به قسمتها کوچیک تقسیم میکنیم. (ضخامت کم باشه... در حد یک سانت نهایت)
مرغها رو کف تابه میچینیم، نمک و کمی فلفل میزنیم.
کرهها رو روی مرغ میذاریم. زعفران میزنیم.
در تابه رو میذاریم، میذاریم با حرارت کم بپزه.
مرغ خودش آب میندازه، و کره کمکم آب میشه. بعدکه آب مرغ کاملا خشک شد و مرغ سرخ شد حرارت رو خاموش میکنیم.
نکات
۱. میتونید از کره محلی و کره پاستوریزه همزمان استفاده کنید. کره پاستوریزه رو میشه تنها استفاده کرد... ولی کره محلی طعم و بوی کره پاستوریزه رو نداره.
منبع: یکی از دوستام
۹۷/۱۱/۲۷