پیاز متوسط ۳ عدد
لپه۱ نصف لیوان
گوشت (چرخ کرده یا خورشتی)
رب گوجه
سیبزمینی سرخ شده
اگه گوشت چرخ کردهست که با پیاز تفت میدیم، اگه نه در قابلمهای جدا گانه با کمی روغن و کمی آب گوشت رو تفت میدیم تا کاملا سرخ بشه.
پیاز رو خورد میکنیم و توی تابه میریزیم. اول بدون روغن تفت میدیم تا آب پیاز گرفته بشه. بعد روغن و زردچوبه اضافه میکنیم. و پیاز رو طوری سرخ میکنیم که طلایی مایل به مشکی بشه! ۳
وقتی پیاز سرخ شد لپه رو اضافه میکنیم و کاملا سرخش میکنیم.
سپس رب گوجهفرنگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
سپس مواد رو به گوشت اضافه میکنیم و مقداری آب اضافه میکنیم.) یک بند انگشت بیشتر از مواد)
با شعله کم بجوشه تا جا بیوفته.
نکات:
۱. لپه از قبل خیس خورده باشه، یا توی ظرف جدا دو سه بار بجوشونید و آبشو عوض کنید.
۲. من با گوشت چرخ کرده امتحان نکردم هنوز!
۳. برای اینکه پیاز طلایی مایل به مشکی بشه دو حبه قند به پیاز داغ اضافه کنید و هر وقت حس کردید پیاز در حال ته گرفتنه یه کم آب اضافه کنید.
۴. من مورد ۳ رو کاملا اجرا کردم و پیازم طلایی مایل به مشکی نشد! :))) امیدوارم واسه شما بشه! ^__^
۵. کمی دارچین غذا رو خوشعطرتر میکنه.
منبع: یکی از دوستان