۰۸
تیر ۹۸
برنج
کشمش
کره
زردچوبه
دارچین
نمک و فلفل
( مرغ و گردو)
برنج را دو تا سه ساعت قبل خیس کنید.
کشمش را پاک کرده و 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب آن خارج شود.
کره را در تابه بریزید. کشمشها را 3 دقیقه تفت دهید تا کمی پف کند.
نمک و ادویه ها را اضافه کنید.
برنج را بجوشانید و آبکش کنید.
برنج و مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و دم بزنید.
در صورتی که بخوایم کشمش پلو را با مرغ بپزیم:
مرغ را آب پز کرده ریش ریش کنید.
مرغ ریش ریش، مقداری پیاز داغ و مقداری گردوی خرد شده را به مخلوط کشمش اضافه کنید. و کمی تفت بدید.
نکات:
1. کشمش پلوی ساده رو میشه با مرغ سرخ شده میل کرد.
2. بهتر است کشمش در یخچال نگهداری شود
منبع: سایت ستاره
۹۸/۰۴/۰۸