دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۰۷
مرداد ۹۸

مرغ

پیاز

سیر

رب گوجه

چوب دارچین

نمک فلفل

آبلیمو

 

پیاز رو سرخ میکنیم. وقتی بلوری شد رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

بعدش مرغا رو میچینیم کف ماهیتابه. دو طرفش که یه کم سرخ شد آب رو اضافه میکنیم.

نمک، فلفل، چوب دارچین و حبه‌های سیر رو اضافه میکنیم.

وقتی آب به جوش اومد، شعله رو کم میکنیم و میذاریم مرغ کاملا بپزه.

وقتی مرغ کامل پخت یه مقدار دیگه رب گوجه رو توی روغن تفت میدیم و کمی آب مرغ اضافه میکنیم و میذاریم غلیظ بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و کمی آبلیمو اضافه میکنیم.

مرغا رو کف پیرکس میچینیم و سس رو روی مرغا میریزیم.

ظرف رو توی فر (که از قبل گرم کردیم) میذاریم.

دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.

 

نکات:

۱. من از شب قبل به مرغا نمک زدم، طعم نمک کاملا به خورد مرغ رفته بود.

۲. میتونیم زمان آب‌پز کردن فلفل دلمه‌ای هم اضافه کنیم.

۳. میتونیم توی سس کمی زعفرون هم بریزیم.

۴. اگه خواستیم لایه ضخیم‌تری از سس روی مرغمون باشه میتونیم چند مرحله سس بریزیم و توی فر بذاریم، ولی باید حواسمون باشه که سس کف پیرکس خشک نشه.

 

منبع: یکی از دوستام

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۵/۰۷