دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۶
تیر ۹۷
* توجه
در صورتی که دوست دارید زرده نپخته بخورید، میتونید از این غذا لذت ببرید. وگرنه که این غذا واقعا فاجعه‌ست!! :))

مواد لازم
تخم مرغ
روغن
نمک


روغن رو توی تابه بریزید. نسبت به نیمروهای معمولی روغن بیشتری لازم داره.
نمک بزنید.
صبر کنید تا روغن داغ بشه.
تخم مرغ‌ها رو توی تابه بشکنید
زرده نباید خراب بشه.
با قاشق، روغن رو از کنار تابه بردارید و روی نیمرو بریزید.
اصلا نباید نیمرو رو هم بزنید.
سفیده که پخت و روی زرده هم یه لایه نازک سفید تشکیل شد، شعله رو خاموش کنید.


منبع: آقای همسر :)
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۶