۲۶
تیر ۹۷
* توجه
در صورتی که دوست دارید زرده نپخته بخورید، میتونید از این غذا لذت ببرید. وگرنه که این غذا واقعا فاجعهست!! :))
مواد لازم
تخم مرغ
روغن
نمک
روغن رو توی تابه بریزید. نسبت به نیمروهای معمولی روغن بیشتری لازم داره.
نمک بزنید.
صبر کنید تا روغن داغ بشه.
تخم مرغها رو توی تابه بشکنید
زرده نباید خراب بشه.
با قاشق، روغن رو از کنار تابه بردارید و روی نیمرو بریزید.
اصلا نباید نیمرو رو هم بزنید.
سفیده که پخت و روی زرده هم یه لایه نازک سفید تشکیل شد، شعله رو خاموش کنید.
منبع: آقای همسر :)
در صورتی که دوست دارید زرده نپخته بخورید، میتونید از این غذا لذت ببرید. وگرنه که این غذا واقعا فاجعهست!! :))
مواد لازم
تخم مرغ
روغن
نمک
روغن رو توی تابه بریزید. نسبت به نیمروهای معمولی روغن بیشتری لازم داره.
نمک بزنید.
صبر کنید تا روغن داغ بشه.
تخم مرغها رو توی تابه بشکنید
زرده نباید خراب بشه.
با قاشق، روغن رو از کنار تابه بردارید و روی نیمرو بریزید.
اصلا نباید نیمرو رو هم بزنید.
سفیده که پخت و روی زرده هم یه لایه نازک سفید تشکیل شد، شعله رو خاموش کنید.
منبع: آقای همسر :)
۹۷/۰۴/۲۶