۰۲
آبان ۹۷
این روش تقریبا یک سوم تا یک چهارم وزن گوجه، رب گوجه میدهد.
۱. ابتدا گوجهها را با دقت میشوییم و لکهگیری میکنیم.
۲. گوجهها رو خورد میکنیم. مثلا هر گوجه هشت قسمت.
۳. به گوجههای خورد شده نمک میزنیم و میذاریم یکی دو روز بمونه. روزی یک تا دو بار یه کم همش میزنیم که کپک نزنه. و گاهی یه کم با دست لهشون میکنیم.
۴. با استفاده از سبد، تفاله گوجه رو کاملا جدا میکنیم. و آبگوجه به دست اومده رو روی حرارت میذاریم و یه لیوان روغن بهش اضافه میکنیم که به لبههای دیگ نچسبه.
۵. هر ده دقیقه یه کم همش میزنیم.
۶. وقتی رب شروع به پریدن کرد شعله رو کم میکنیم و هر پنج دقیقه همش میزنیم.
۷. وقتی رب به غلظت دلخواه رسید شعله رو خاموش میکنیم و بعد از سرد شدن بستهبندی میکنیم.
۹۷/۰۸/۰۲