دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۰۲
آبان ۹۷

این روش تقریبا یک سوم تا یک چهارم وزن گوجه، رب گوجه میدهد.


۱. ابتدا گوجه‌ها را با دقت میشوییم و لکه‌گیری میکنیم.

۲. گوجه‌ها رو خورد میکنیم. مثلا هر گوجه هشت قسمت.

۳. به گوجه‌های خورد شده نمک میزنیم و میذاریم یکی دو روز بمونه. روزی یک تا دو بار یه کم هم‌ش میزنیم که کپک نزنه. و گاهی یه کم با دست له‌شون میکنیم.

۴. با استفاده از سبد، تفاله گوجه رو کاملا جدا میکنیم. و آب‌گوجه به دست اومده رو روی حرارت میذاریم و یه لیوان روغن بهش اضافه میکنیم که به لبه‌های دیگ نچسبه.

۵. هر ده دقیقه یه کم همش میزنیم.

۶. وقتی رب شروع به پریدن کرد شعله رو کم میکنیم و هر پنج دقیقه هم‌ش میزنیم.

۷. وقتی رب به غلظت دلخواه رسید شعله رو خاموش میکنیم و بعد از سرد شدن بسته‌بندی میکنیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۸/۰۲