۱۱
بهمن ۹۷
لوبیا سبز
قارچ
گوجهفرنگی
سیبزمینی سرخ کرده
پیاز
ربگوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجهفرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویهها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی ربگوجه سرخ شد، آب لوبیا رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خورشت جا بیوفته.
با سیبزمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم.
منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر
۹۷/۱۱/۱۱