دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۱
بهمن ۹۷

لوبیا سبز

قارچ

گوجه‌فرنگی

سیب‌زمینی سرخ کرده

پیاز

رب‌گوجه

نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی


ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.

لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.

پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.

یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.

ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم.

وقتی رب‌گوجه سرخ شد، آب لوبیا رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خورشت جا بیوفته.

با سیب‌زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم.


منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۱/۱۱