۰۲
دی ۹۷
خیار سبز قلمی ۴ کیلو
آب ۱۹ پیمانه
سرکه سفید ۱ پیمانه
نمک ۱ پیمانه
ترخون ۲ پیمانه
سیر چند حبه
آب، نمک و سرکه رو مخلوط کرده و بجوشونید. سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک بشه.
خیارها رو بشویید و توی سبد بریزید تا خشک بشن.
با یه سوزن تمیز خیارها رو سوراخ کنید تا خیارشورتون پوک نشه.
خیارها رو توی دبه بریزید و بینشون ترخون و سیر (سالم و خورد کرده) و در صورت دلخواه فلفل سبز بریزید.
محلول آب نمک و سرکه رو اضافه کنید تا کاملا سر دبه پر بشه.
در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
منبع: سایت فردا نیوز
۰۲ دی ۹۷ ، ۱۳:۴۲