دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

۲۰
مرداد ۹۸

گوشت چرخ کرده

مرغ

تخم مرغ

پیاز و سیر

آبلیمو

پودر سوخاری

نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین

زعفران

رب گوجه

 

 

گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم. به صورت گلوله در میاریم و توی روغن سرخ میکنیم.

گوشت مرغ رو با پیاز، سیر، نمک، آبلیمو و زعفران، تخم مرغ و پودر سوخاری توی غذاساز میریزیم.

بعد یه لایه نازک از مرغ رو دور گلوله های گوشتی سرخ شده میپیچیم و دوباره توی روغن داغ سرخ میکنیم.

رب گوجه رو با آب جوشیده، نمک و فلفل توی تابه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا غلیط بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و بهش آبلیمو اضافه میکنیم.

گلوله ها رو توی پیرکس میچینیم. سس رو روش میریزیم و توی فر قرار میدیم.

دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه.

 

نکات:

1. میتونید گلوله های گوشتیتون رو مغزدار درست کنید. من پیاز داغ و زرشک ریختم. که خودم دوس نداشتم ولی همسرم دوست داشت!

2. اگه شیرجوش نچسب دارید میتونید توش مقدار زیاد روغن بریزید و گلوله ها رو تو روغن زیاد سرخ کنید. اینطوری ظاهر خیلی بهتری پیدا میکنن و حالت گرد بودنشون حفظ میشه.

 

 

منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ مرداد ۹۸ ، ۱۳:۴۱
۱۰
مرداد ۹۸

به آب برنج در حال جوش آبلیمو و ردغن اضافه کنید.

موقع آب‌کشی با آب سرد برنج را بشویید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ مرداد ۹۸ ، ۰۸:۴۹
۰۷
مرداد ۹۸

مرغ

پیاز

سیر

رب گوجه

چوب دارچین

نمک فلفل

آبلیمو

 

پیاز رو سرخ میکنیم. وقتی بلوری شد رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

بعدش مرغا رو میچینیم کف ماهیتابه. دو طرفش که یه کم سرخ شد آب رو اضافه میکنیم.

نمک، فلفل، چوب دارچین و حبه‌های سیر رو اضافه میکنیم.

وقتی آب به جوش اومد، شعله رو کم میکنیم و میذاریم مرغ کاملا بپزه.

وقتی مرغ کامل پخت یه مقدار دیگه رب گوجه رو توی روغن تفت میدیم و کمی آب مرغ اضافه میکنیم و میذاریم غلیظ بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و کمی آبلیمو اضافه میکنیم.

مرغا رو کف پیرکس میچینیم و سس رو روی مرغا میریزیم.

ظرف رو توی فر (که از قبل گرم کردیم) میذاریم.

دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.

 

نکات:

۱. من از شب قبل به مرغا نمک زدم، طعم نمک کاملا به خورد مرغ رفته بود.

۲. میتونیم زمان آب‌پز کردن فلفل دلمه‌ای هم اضافه کنیم.

۳. میتونیم توی سس کمی زعفرون هم بریزیم.

۴. اگه خواستیم لایه ضخیم‌تری از سس روی مرغمون باشه میتونیم چند مرحله سس بریزیم و توی فر بذاریم، ولی باید حواسمون باشه که سس کف پیرکس خشک نشه.

 

منبع: یکی از دوستام

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ مرداد ۹۸ ، ۱۲:۰۹