دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۱ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

۱۵
آبان ۰۰

پیاز و سیر

مرغ آب پز

هویج

شلغم

جو پرک

سبزی سوپ

آبلیمو

نمک و فلفل و زردچوبه

 

 

 پیاز و رنده درشت یا نگینی میکنی +سیر.
طلایی که شد،
مرغ ریش شده رو اضافه میکنی، نمک عادی ولی زردچوبه رو بیشتر از مقدارمعمول میزنی.
بعد آب به اندازه مقدار سوپت اضافه میکنی و وقتی جوش اومد جو پرک رو اضافه میکنی
 تو قابلمه جدا، قبل از سوپت یا همزمان با اونا هویجو نگینی رییییز میکنی و شلغم رو نگینی درشت تر. به اندازه ای که روشو بگیره آب می‌ریزی تا بپزه. وقتی پخته شد یا با گوشتکوب ساده یا برقی یه خورده نیمه لهش میکنی. و می‌ریزی تو سوپا +سبزی سوپت
 تو قابلمه اصلی سوپت اونقدری آب بریز که جا واسه شلغم داشته باشه.
 اگه شلغمو نپخته گ قاطی سوپ کنی از اول،  چون سوپ حالت لعابی داره شلغم خیلی دیرتر میپزه.
 شلغمو که ریختی نمک سوپتو تست کن و میزونش کن. وقتی سوپو خاموش کردی آبلیمو بریز.

 

منبع: دوستم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ آبان ۰۰ ، ۲۲:۲۱