گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سویا خشک ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
تخممرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق م
مغز ۱ عدد نان باگت
سس قرمز ۲ ق غ
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر
گوجه و فلفل دلمهای
مواد برای داخل رول، تقریبی است:
پیاز داغ زردچوبهای ۱ ق غ
جعفری خورد شده ۲ تا ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
هویج ۲ یا ۳ عدد
سس:
۲ ق غ رب گوجه
۲ ق غ روغن
نمک فلفل
هویج ها را خلال درشت میکنیم و با آب و نمک و فلفل و پودر لیمو آبپز میکنیم.
سویا رو میخیسونیم بعد که کامل باز شد آبکشی میکنیم و به همراه پیاز و مغز نان باگت چرخ میکنیم. بعد گوشت ، ادویه، تخممرغ، بیکینگ پودر و سس قرمز رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد مواد رو ورز میدیم تا منسجم بشه. اگه زیادی شل بود میتونید پودر نون باگت اضافه کنید.
پیازداغ زردچوبهای، زرشک و جعفری رو با هم مخلوط میکنیم.
سس رو آماده میکنیم.
از مواد گوشتی به اندازه یه نارنگی برمیداریم، روی نایلون پهنش میکنیم. مواد میانی رو بینش میریزیم و یه تکه هویج هم بهش اضافه میکنیم.
به کمک نایلون مواد گوشتی رو روی مواد میانی میاریم و کاملا رول میکنیم. بعد رولها رو توی پودر سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
بعد گوجه و فلفل دلمهای رو خورد میکنیم و کف تابه میچینیم. دو طرف رولها رو سس میزنیم و روی گوجه و فلفلدلمه میذاریم. در تابه رو میذاریم تا با حرارت ملایم مغز پخت بشه.
نکات:
۱. من چون جعفری نداشتم به جاش نعنا ریختم! و باعث شد غذام بوی نعنا داغ بگیره :/
۲. برای مواد توی مغز، بادمجون، و مرغ ریش ریش رو امتحان کنم. **
منبع: طعم خوش آشپزی. با تغییرات