دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

۳۰
مهر ۹۷

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

سویا خشک ۱ لیوان

پیاز ۱ عدد

تخم‌مرغ ۲ عدد

بیکینگ پودر ۱ ق م

مغز ۱ عدد نان باگت

سس قرمز ۲ ق غ

نمک فلفل زردچوبه پودرسیر 

گوجه و فلفل دلمه‌ای


مواد برای داخل رول، تقریبی است:

پیاز داغ زردچوبه‌ای ۱ ق غ

جعفری خورد شده ۲ تا ۳ ق غ

زرشک ۲ ق غ

هویج ۲ یا ۳ عدد


سس:

۲ ق غ رب گوجه

۲ ق غ روغن

نمک فلفل


هویج ها را خلال درشت میکنیم و با آب و نمک و فلفل و پودر لیمو آب‌پز میکنیم.

سویا رو میخیسونیم بعد که کامل باز شد آبکشی میکنیم و به همراه پیاز و مغز نان باگت چرخ میکنیم. بعد گوشت ، ادویه، تخم‌مرغ، بیکینگ پودر و سس قرمز رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد مواد رو ورز میدیم تا منسجم بشه. اگه زیادی شل بود میتونید پودر نون باگت اضافه کنید.


پیازداغ زردچوبه‌ای، زرشک و جعفری رو با هم مخلوط میکنیم.

سس رو آماده میکنیم.


از مواد گوشتی به اندازه یه نارنگی برمیداریم، روی نایلون پهنش میکنیم. مواد میانی رو بینش میریزیم و یه تکه هویج هم بهش اضافه میکنیم.

به کمک نایلون مواد گوشتی رو روی مواد میانی میاریم و کاملا رول میکنیم. بعد رول‌ها رو توی پودر سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.

بعد گوجه و فلفل دلمه‌ای رو خورد میکنیم و کف تابه میچینیم.  دو طرف رول‌ها رو سس میزنیم و روی گوجه و فلفل‌دلمه میذاریم. در تابه رو میذاریم تا با حرارت ملایم مغز پخت بشه.


نکات:

۱. من چون جعفری نداشتم به جاش نعنا ریختم! و باعث شد غذام بوی نعنا داغ بگیره :/

۲. برای مواد توی مغز، بادمجون، و مرغ ریش ریش رو امتحان کنم. **


منبع: طعم خوش آشپزی.  با تغییرات

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ مهر ۹۷ ، ۱۶:۰۱
۲۳
مهر ۹۷

گوشت قرمز

پیاز و سیر رنده شده

ساقه کرفس خورد شده . ۲ لیوان

برگ کرفس خورد شده . ۱ لیوان

جعفری خورد شده. ۲ لیوان

نعنا خورد شده . ۱/۲ لیوان

گیشنیز خورد شده. ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی

آبغوره

نمک. فلفل. زردچوبه



ابتدا پیاز رو تفت میدیم، یه کم که سرخ شد سیر رو اضافه میکنیم.

بعد گوشت رو اضافه میکنیم. یه کم تفت میدیم. به گوشت فلفل سیاه میزنیم.

زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه میکنیم.

یه کم که سرخ شد آب رو اضافه میکنیم.

تو فاصله‌ای که گوشت نیم‌پز میشه ساقه کرفس و بقیه سبزیجات رو سرخ میکنیم.

یکی دو ساعت که از اضافه کردن آب گذشت، سبزیجات رو اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه

و جا بیوفته.

یکی دو ساعت بعد نمک و آبغوره رو اضافه میکنیم.


نکات:

۱. کرفس رو با سبزی خورشتی امتحان کنم!


منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مهر ۹۷ ، ۰۷:۲۵
۲۱
مهر ۹۷

سینه مرغ خلال شده

پیاز رنده شده

ماست

نمک و فلفل

زعفران دم شده

رب گوجه (۱ق‌غ)


همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم تو یخچال که حداقل یک ساعت استراحت کنه.

برای طبخ دو راه داریم:

۱. ده الی پونزده دقیقه توی روغن داغ سرخ کنیم.

۲. با استفاده از هیلتی فرای سرخش کنیم و بعد دو الی سه دقیقه ماکروویو با توان ۱۰۰


نکات:

۱. میشه با برنج زعفرونی، یا با نون سرو کرد.


منبع: وبلاگ طعم خوش آشپزی + تجربه خودم در استفاده از سولاردوم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ مهر ۹۷ ، ۰۹:۰۹
۱۱
مهر ۹۷

یه مدت بود همه جا رو دنبال دستور این غذا میگشتم! تا اینکه بالاخره تصمیم گرفتم تصور خودم درمورد این غذا رو بپزم!!


اول قیمه رو بپزید.

یکی دو ساعت قبل از سرو بادمجونای سرخ شده رو بهش اضافه کنید.

تمام!


منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ مهر ۹۷ ، ۱۲:۲۱