۲۱
مهر ۹۷
سینه مرغ خلال شده
پیاز رنده شده
ماست
نمک و فلفل
زعفران دم شده
رب گوجه (۱قغ)
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم تو یخچال که حداقل یک ساعت استراحت کنه.
برای طبخ دو راه داریم:
۱. ده الی پونزده دقیقه توی روغن داغ سرخ کنیم.
۲. با استفاده از هیلتی فرای سرخش کنیم و بعد دو الی سه دقیقه ماکروویو با توان ۱۰۰
نکات:
۱. میشه با برنج زعفرونی، یا با نون سرو کرد.
منبع: وبلاگ طعم خوش آشپزی + تجربه خودم در استفاده از سولاردوم
۹۷/۰۷/۲۱