مواد لازم برای ۳ نفر
ماهی ۱ عدد
سیبزمینی ورقه شده ۲ عدد
آبلیمو ۳ قسوپخوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
زعفران آب کرده ۱ قغخ
سیر رنده شده ۲ حبه
نمک. فلفل. زردچوبه
در ظرفی مناسب نمک، فلفل، سیر، زردچوبه، آبلیمو، نصف روغن زیتون و زعفران رو مخلوط میکنیم.
و داخل شکم و روی سطح ماهی رو باهاش مزهدار میکنیم.
بعد ماهی رو برای یک ساعت توی یخچال قرار میدیم.
* سینی فر را با فویل بپوشانید
روی فویل را چرب کرده ورقههای سیبزمینی را قرار دهید.*
سطح روی سیبزمینی را چرب کرده و ماهیها رو قرار میدیم.
(با این روش از چسبیدن ماهی جلوگیری میکنیم.)
سطح روی ماهی رو با بقیه روغن زیتون چرب میکنیم.
فر را از نیم ساعت قبل گرم کرده باشم.
سینی ماهی رو روی پنجره وسط فر قرار میدیم.
۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزه.
* اگر فویل نداشتیم
دمای فر ۷۰ درجه. زمان نیم ساعت.
و حتما ظرف آبی در فر قرار بدیم تا ماهی خشک نشه.
منبع: سرآشپز پاپیون