دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۷
تیر ۹۷

مواد لازم

مرغ

زعفران آب کرده

پیاز

نمک


مرغ رو به قطعه‌های کوچیک تقسیم کنید.

تکه‌های جوجه رو ده دقیقه با آب نمک بجوشونید.

بعد جوجه‌ها رو بیرون بیارید بشورید و توی تابه‌ای که کمی روغن ریختید بچینید.

پیاز رو نگینی خورد کنید و روی جوجه‌ها بریزید. (مقدار پیاز باید زیاد باشه)

آب بریزید، در حدی که روی جوجه‌ها رو بپوشونه.

در تابه رو ببندید و اجازه بدید یه کم بپزه.

بعد در تابه رو بردارید و اجازه بدید آب بخار بشه.

وقتی تقریبا نصف جوجه بالاتر از آب قرار گرفت زعفران رو اضافه کنید.

صبر کنید تا آب کامل بخار بشه و جوجه و پیاز یه کم سرخ بشه.

غذای شما آماده‌ست :)


منبع: زندایی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۷