دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۴ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

۱۹
تیر ۹۸

سیب‌زمینی کوچیک

نمک. فلفل

کره یا روغن



سیب‌زمینی رو تمیز میشوییم. بدون گرفتن پوست، به چهار قسمت تقسیم میکنیم.

سیب‌زمینی‌ها رو روی سینی فر میچینیم. نمک و فلفل میزنیم. کمی کره رو هم توی سینی قرار میدیم.

سینی رو توی فر میذاریم. دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱ ساعت.

+ لازم نیست فر از قبل گرم باشه


منبع: یکی از دوستام.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ تیر ۹۸ ، ۲۱:۰۹
۰۸
تیر ۹۸

برنج

کشمش

کره

زردچوبه

دارچین

نمک و فلفل

( مرغ و گردو)



برنج را دو تا سه ساعت قبل خیس کنید.

کشمش را پاک کرده و 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب آن خارج شود.

کره را در تابه بریزید. کشمشها را 3 دقیقه تفت دهید تا کمی پف کند.

نمک و ادویه ها را اضافه کنید.

برنج را بجوشانید و آبکش کنید.

برنج و مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و دم بزنید.


در صورتی که بخوایم کشمش پلو را با مرغ بپزیم:

مرغ را آب پز کرده ریش ریش کنید.

مرغ ریش ریش، مقداری پیاز داغ و مقداری گردوی خرد شده را به مخلوط کشمش اضافه کنید. و کمی تفت بدید.



نکات:

1. کشمش پلوی ساده رو میشه با مرغ سرخ شده میل کرد.

2. بهتر است کشمش در یخچال نگهداری شود


منبع: سایت ستاره


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ تیر ۹۸ ، ۱۳:۱۸
۰۸
تیر ۹۸

برای اینکه سیب زمینی تون سریع تر آب پز بشه، پوستشو بکنید، به قطعات کوچیکتر برش بزنید و با کمی نمک آب پز کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ تیر ۹۸ ، ۱۳:۰۷
۰۸
تیر ۹۸










گوشت چرخ کرده

نمک . فلفل. زردچوبه. پودر سیر

تخم مرغ

جعفری خشک

پنیر موزارلا

سیب زمینی آب پز

پودر سوخاری


گوشت، تخم مرغ، پنیر پیتزا رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و جعفری خشک را با هم مخلوط میکنیم.

به اندازه یه گردو از مواد برمیداریم و یه تیکه پنیر کوچولو توش قرار میدیم، گردش میکنیم و سرخش میکنیم.

سیب زمینی آب پز رو با چنگال له میکنیم. یه تیکه برمیداریم و دور گوشت سرخ شده میپیچیم.

(اگه سیب زمینی وا رفت میتونید یه مقدار تخم مرغ بهش اضافه کنید، ولی بدون تخم مرغ خیلی تردتر میشه.)

توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی مقدار زیاد روغن داغ سرخ میکنیم.


منبع: پینترست

نکته: از اونجایی که ویدیو فرانسوی بود یه مقدارش حدسیات خودمه! :)




موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ تیر ۹۸ ، ۱۲:۴۸