دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۷ ثبت شده است

۲۹
شهریور ۹۷

گلاب

زعفرون

شکر

آب



زعفرون، شکر و آب رو روی حرارت میذاریم تا شکر کاملا حل بشه و زعفرون دم بیاد.

از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم خنک بشه.

گلاب رو اضافه میکنیم.

با یخ سرو میکنیم.



منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ شهریور ۹۷ ، ۱۱:۴۹
۲۱
شهریور ۹۷

مواد لازم

فیله مرغ

نمک. فلفل. زردچوبه

آبلیمو. زعفران.


فیله مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون و آبلیمو مزه‌دار کردم و گذاشتم چند ساعت تو یخچال بمونه.

بعد یه شکل رول پیچیدم و توی سیخ چوبی زدم، ما بینش هم میشه برش گوجه یا فلفل دلمه‌ای گذاشت.

بعد گذاشتم توی تابه با روغن کم و حرارت کم بپزه


منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ شهریور ۹۷ ، ۲۱:۳۰
۲۰
شهریور ۹۷

مواد لازم

مرغ

ماست

پیاز

نمک. فلفل. زردچوبه. زعفران

فلفل‌دلمه‌ای و گوجه برای تزیین


مرغ رو بجوشونید و بشورید.

بعد با پیاز و ادویه و زعفرون و کمی آب بذارید بپزه.

وقتی آبش کم شد، به ازای هر نفر یه قاشق ماست بریزید.

بذارید آبش کاملا خشک بشه. تا به روغن بیوفته.

با گوجه و فلفل‌دلمه‌ای تزیین کنید.


نکات:

۱. موقع جوشیدن ماست به نظر میرسه که غذا بوی بدی میده! اما بعد از خاموش شدن شعله مشکل حل میشه.

۲. این غذا اونقدرام فوق‌العاده و خوشمزه نیست! اما به عنوان یه طعم جدید بد نیست.


منبع: نی‌نی‌سایت. زنبوری.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ شهریور ۹۷ ، ۱۱:۰۹
۱۸
شهریور ۹۷

مواد لازم

گوشت

پیاز و سیر

بادمجون

گوجه

نمک. فلفل. زردچوبه. رب‌گوجه


بادمجون رو پوست میکنیم و توی آب‌نمک میخوابونیم تا تلخیش گرفته بشه. بعد با گوجه‌ها سرخش میکنیم.

پیاز رنده شده رو تفت میدیم. بعد که یه کم طلایی شد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم.

گوشت رو اضافه میکنیم و میذاریم چند دقیقه سرخ بشه. روی گوشت فلفل سیاه میزنیم.

میتونیم یه استکان کوچیک آب هم اضافه کنیم.

رب‌گوجه و زرد‌چوبه رو اضافه میکنیم و یه کم سرخشون میکنیم.

آب رو اضافه میکنیم و میذاریم یکی دو ساعت بپزه.

بادمجون و گوجه رو اضافه میکنیم و فلفل سبز میندازیم توی خورشت، یا فلفل قرمز میزنیم.

وقتی گوشت کاملا پخت نمک میزنیم و میذاریم جا بیوفته.


منبع: تجربه‌های شخصی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ شهریور ۹۷ ، ۱۰:۵۳
۱۸
شهریور ۹۷

مواد لازم:

مرغ

پیاز

سیر ۳ حبه

رب گوجه

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین

آب نارنج یا آبغوره

سیب‌زمینی

گوجه فرنگی

بادمجون (قلمی) تلخی گرفته شده!



تکه‌های مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه‌دار میکنیم و میذاریم بمونه.

بعد تو روغن داغ سرخش میکنیم.

مرغا رو برمیداریم و توی همون تابه پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم.

سیر، رب‌گوجه و ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم.

بعد به اندازه دو سه لیوان آب‌جوش اضافه میکنیم و مرغا رو توش میچینم درشو میذاریم تا بپزه.

سیب‌زمینی رو خلال میکنیم و گوجه رو خورد میکنیم.

سیب‌زمینی و گوجه و بادمجون رو سرخ میکنیم.

مرغ رو هر از گاهی زیر و رو میکنیم و آب‌نارنج رو اضافه میکنیم.

گوجه و بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم.

سیب‌زمینی رو هم موقع سرو اضافه میکنیم.


نکات:

۱. این غذا باید ترررش باشه.

۲. من با آبغوره درست کردم چندان خفن نشد!


منبع: هانی‌شف با کمی تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ شهریور ۹۷ ، ۱۰:۳۹