دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۸
شهریور ۹۷

مواد لازم:

مرغ

پیاز

سیر ۳ حبه

رب گوجه

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین

آب نارنج یا آبغوره

سیب‌زمینی

گوجه فرنگی

بادمجون (قلمی) تلخی گرفته شده!



تکه‌های مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه‌دار میکنیم و میذاریم بمونه.

بعد تو روغن داغ سرخش میکنیم.

مرغا رو برمیداریم و توی همون تابه پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم.

سیر، رب‌گوجه و ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم.

بعد به اندازه دو سه لیوان آب‌جوش اضافه میکنیم و مرغا رو توش میچینم درشو میذاریم تا بپزه.

سیب‌زمینی رو خلال میکنیم و گوجه رو خورد میکنیم.

سیب‌زمینی و گوجه و بادمجون رو سرخ میکنیم.

مرغ رو هر از گاهی زیر و رو میکنیم و آب‌نارنج رو اضافه میکنیم.

گوجه و بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم.

سیب‌زمینی رو هم موقع سرو اضافه میکنیم.


نکات:

۱. این غذا باید ترررش باشه.

۲. من با آبغوره درست کردم چندان خفن نشد!


منبع: هانی‌شف با کمی تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۱۸