مواد لازم:
مرغ
پیاز
سیر ۳ حبه
رب گوجه
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین
آب نارنج یا آبغوره
سیبزمینی
گوجه فرنگی
بادمجون (قلمی) تلخی گرفته شده!
تکههای مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزهدار میکنیم و میذاریم بمونه.
بعد تو روغن داغ سرخش میکنیم.
مرغا رو برمیداریم و توی همون تابه پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم.
سیر، ربگوجه و ادویهها رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم.
بعد به اندازه دو سه لیوان آبجوش اضافه میکنیم و مرغا رو توش میچینم درشو میذاریم تا بپزه.
سیبزمینی رو خلال میکنیم و گوجه رو خورد میکنیم.
سیبزمینی و گوجه و بادمجون رو سرخ میکنیم.
مرغ رو هر از گاهی زیر و رو میکنیم و آبنارنج رو اضافه میکنیم.
گوجه و بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم.
سیبزمینی رو هم موقع سرو اضافه میکنیم.
نکات:
۱. این غذا باید ترررش باشه.
۲. من با آبغوره درست کردم چندان خفن نشد!
منبع: هانیشف با کمی تغییر