دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۴ مطلب در آبان ۱۳۹۷ ثبت شده است

۰۸
آبان ۹۷

بادمجون

گوجه

سیب‌زمینی

برنج

نمک. فلفل. زردچوبه

رب گوجه


سیب‌زمینی رو نگینی خرد و سرخ میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.

گوجه رو رنده کرده با رب گوجه سرخ میکنیم.

بادمجون سرخ شده رو نواری یا نگینی خرد میکنیم.

همه مواد رو همراه برنج و آب توی پلوپز میریزیم و کمی روغن میزنیم.

گزینه دم کشیدن آرام رو انتخاب میکنیم.


منبع: یکی از دوستان


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ آبان ۹۷ ، ۱۵:۰۲
۰۵
آبان ۹۷

گوشت چرخ کرده

گوجه و فلفل دلمه‌ای

پیاز رنده شده

تخم مرغ

آرد سفید

نمک. فلفل. زردچوبه


گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها رو مخلوط میکنیم کاملا.

گوجه و فلفل دلمه‌ای رو از وسط نصف میکنیم و توشونو خالی میکنیم.

مواد گوشتی رو توی گوجه و فلفل دلمه‌ای میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم.

گوجه‌ها و فلفل دلمه‌ای های درست شده رو به همراه محتویات درون گوجه و قسمت‌های اضافه اومده فلفل دلمه‌ای رو میریزیم توی تابه تا کمی سرخ بشه. زردچوبه و رب گوجه هم اضافه میکنیم.

آب میریزیم و در تابه رو میبندیم تا کم‌کم مغز پخت بشه.


منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آبان ۹۷ ، ۰۷:۳۰
۰۲
آبان ۹۷

برنج

ماهی

زرشک

پیاز و سیر

نمک. فلفل. پودر سیر. پودر لیمو. آبلیمو. زردچوبه

شوید خشک

زعفران



ماهی رو نگینی خورد میکنیم و با نمک و فلفلو زردچوبه و پودر لیمو آبلیمو مخلوط میکنیم و میذاریم دو سه ساعت مزه‌دار شه.

پیاز رو ریز خورد میکنیم و تفت میدیم. یه کم که طلایی شد سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم.

بعد زردچوبه، مخلوط ماهی و زرشک شسته شده رو اضافه میکنیم و با هم سرخشون میکنیم.

برنج رو با نمک و زردچوبه میجوشونیم و آبکش میکنیم.

شوید خشک رو پودر میکنیم و با برنج مخلوط میکنیم.

برنج رو توی قابلمه میریزیم، مخلوط ماهی رو روی سر برنج، یا بین برنج، میریزیم و برنج رو دم میکنیم.



منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ آبان ۹۷ ، ۱۵:۵۲
۰۲
آبان ۹۷

این روش تقریبا یک سوم تا یک چهارم وزن گوجه، رب گوجه میدهد.


۱. ابتدا گوجه‌ها را با دقت میشوییم و لکه‌گیری میکنیم.

۲. گوجه‌ها رو خورد میکنیم. مثلا هر گوجه هشت قسمت.

۳. به گوجه‌های خورد شده نمک میزنیم و میذاریم یکی دو روز بمونه. روزی یک تا دو بار یه کم هم‌ش میزنیم که کپک نزنه. و گاهی یه کم با دست له‌شون میکنیم.

۴. با استفاده از سبد، تفاله گوجه رو کاملا جدا میکنیم. و آب‌گوجه به دست اومده رو روی حرارت میذاریم و یه لیوان روغن بهش اضافه میکنیم که به لبه‌های دیگ نچسبه.

۵. هر ده دقیقه یه کم همش میزنیم.

۶. وقتی رب شروع به پریدن کرد شعله رو کم میکنیم و هر پنج دقیقه هم‌ش میزنیم.

۷. وقتی رب به غلظت دلخواه رسید شعله رو خاموش میکنیم و بعد از سرد شدن بسته‌بندی میکنیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ آبان ۹۷ ، ۰۹:۳۲