۰۲
آبان ۹۷
برنج
ماهی
زرشک
پیاز و سیر
نمک. فلفل. پودر سیر. پودر لیمو. آبلیمو. زردچوبه
شوید خشک
زعفران
ماهی رو نگینی خورد میکنیم و با نمک و فلفلو زردچوبه و پودر لیمو آبلیمو مخلوط میکنیم و میذاریم دو سه ساعت مزهدار شه.
پیاز رو ریز خورد میکنیم و تفت میدیم. یه کم که طلایی شد سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم.
بعد زردچوبه، مخلوط ماهی و زرشک شسته شده رو اضافه میکنیم و با هم سرخشون میکنیم.
برنج رو با نمک و زردچوبه میجوشونیم و آبکش میکنیم.
شوید خشک رو پودر میکنیم و با برنج مخلوط میکنیم.
برنج رو توی قابلمه میریزیم، مخلوط ماهی رو روی سر برنج، یا بین برنج، میریزیم و برنج رو دم میکنیم.
منبع: خودم
۹۷/۰۸/۰۲