دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۰۵
آبان ۹۷

گوشت چرخ کرده

گوجه و فلفل دلمه‌ای

پیاز رنده شده

تخم مرغ

آرد سفید

نمک. فلفل. زردچوبه


گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها رو مخلوط میکنیم کاملا.

گوجه و فلفل دلمه‌ای رو از وسط نصف میکنیم و توشونو خالی میکنیم.

مواد گوشتی رو توی گوجه و فلفل دلمه‌ای میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم.

گوجه‌ها و فلفل دلمه‌ای های درست شده رو به همراه محتویات درون گوجه و قسمت‌های اضافه اومده فلفل دلمه‌ای رو میریزیم توی تابه تا کمی سرخ بشه. زردچوبه و رب گوجه هم اضافه میکنیم.

آب میریزیم و در تابه رو میبندیم تا کم‌کم مغز پخت بشه.


منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۸/۰۵