دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۰
شهریور ۹۷

مواد لازم

مرغ

ماست

پیاز

نمک. فلفل. زردچوبه. زعفران

فلفل‌دلمه‌ای و گوجه برای تزیین


مرغ رو بجوشونید و بشورید.

بعد با پیاز و ادویه و زعفرون و کمی آب بذارید بپزه.

وقتی آبش کم شد، به ازای هر نفر یه قاشق ماست بریزید.

بذارید آبش کاملا خشک بشه. تا به روغن بیوفته.

با گوجه و فلفل‌دلمه‌ای تزیین کنید.


نکات:

۱. موقع جوشیدن ماست به نظر میرسه که غذا بوی بدی میده! اما بعد از خاموش شدن شعله مشکل حل میشه.

۲. این غذا اونقدرام فوق‌العاده و خوشمزه نیست! اما به عنوان یه طعم جدید بد نیست.


منبع: نی‌نی‌سایت. زنبوری.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۲۰