۱۸
شهریور ۹۷
مواد لازم
گوشت
پیاز و سیر
بادمجون
گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. ربگوجه
بادمجون رو پوست میکنیم و توی آبنمک میخوابونیم تا تلخیش گرفته بشه. بعد با گوجهها سرخش میکنیم.
پیاز رنده شده رو تفت میدیم. بعد که یه کم طلایی شد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم.
گوشت رو اضافه میکنیم و میذاریم چند دقیقه سرخ بشه. روی گوشت فلفل سیاه میزنیم.
میتونیم یه استکان کوچیک آب هم اضافه کنیم.
ربگوجه و زردچوبه رو اضافه میکنیم و یه کم سرخشون میکنیم.
آب رو اضافه میکنیم و میذاریم یکی دو ساعت بپزه.
بادمجون و گوجه رو اضافه میکنیم و فلفل سبز میندازیم توی خورشت، یا فلفل قرمز میزنیم.
وقتی گوشت کاملا پخت نمک میزنیم و میذاریم جا بیوفته.
منبع: تجربههای شخصی
۹۷/۰۶/۱۸