دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۰۸
تیر ۹۸










گوشت چرخ کرده

نمک . فلفل. زردچوبه. پودر سیر

تخم مرغ

جعفری خشک

پنیر موزارلا

سیب زمینی آب پز

پودر سوخاری


گوشت، تخم مرغ، پنیر پیتزا رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و جعفری خشک را با هم مخلوط میکنیم.

به اندازه یه گردو از مواد برمیداریم و یه تیکه پنیر کوچولو توش قرار میدیم، گردش میکنیم و سرخش میکنیم.

سیب زمینی آب پز رو با چنگال له میکنیم. یه تیکه برمیداریم و دور گوشت سرخ شده میپیچیم.

(اگه سیب زمینی وا رفت میتونید یه مقدار تخم مرغ بهش اضافه کنید، ولی بدون تخم مرغ خیلی تردتر میشه.)

توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی مقدار زیاد روغن داغ سرخ میکنیم.


منبع: پینترست

نکته: از اونجایی که ویدیو فرانسوی بود یه مقدارش حدسیات خودمه! :)




موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۴/۰۸