۰۸
تیر ۹۸
گوشت چرخ کرده
نمک . فلفل. زردچوبه. پودر سیر
تخم مرغ
جعفری خشک
پنیر موزارلا
سیب زمینی آب پز
پودر سوخاری
گوشت، تخم مرغ، پنیر پیتزا رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و جعفری خشک را با هم مخلوط میکنیم.
به اندازه یه گردو از مواد برمیداریم و یه تیکه پنیر کوچولو توش قرار میدیم، گردش میکنیم و سرخش میکنیم.
سیب زمینی آب پز رو با چنگال له میکنیم. یه تیکه برمیداریم و دور گوشت سرخ شده میپیچیم.
(اگه سیب زمینی وا رفت میتونید یه مقدار تخم مرغ بهش اضافه کنید، ولی بدون تخم مرغ خیلی تردتر میشه.)
توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی مقدار زیاد روغن داغ سرخ میکنیم.
منبع: پینترست
نکته: از اونجایی که ویدیو فرانسوی بود یه مقدارش حدسیات خودمه! :)
۹۸/۰۴/۰۸