مواد لازم
برنج
گوجه
سیبزمینی
پیاز
زردچوبه
ربگوجه
نمک
ابتدا پیاز داغ درست میکنیم. (من همیشه یادم میره که باید تو کته پیاز داغ باشه!!:دی)
زردچوبه میزنیم.
توی یه تابه، سیبزمینیها رو نگینی سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده و رب گوجه رو اضافه میکنیم.
صبر میکنیم تا سرخ بشن.
سیبزمینیها رو اضافه میکنیم **
آب رو اضافه میکنیم. صبر میکنیم تا جوش بیاد.
برنج رو اضافه میکنیم.
آب باید طوری باشه که از همون اول همه برنج زیر آب قرار نگیره.
نمک میزنیم. (چون برنج آبکش نمیشه نباید زیاد باشه مقدار نمک)
تا زمانی که آب برنج بخار بشه، هر از گاهی برنج رو هم میزنیم که ته نگیره.
بعد از بخار شدن آب، برنج را دم میکنیم.
## اگر پلوپز دارید:
تا مرحله ** پیش برید.
آب رو اضافه کنید و در پلوپز رو ببندید.
گزینه آرامپز رو انتخاب کنید.
نکات
۱. مقدار مواد (گوجه و رب گوجه) اگر بیش از حد نیاز باشه برنج شل میشه.
منبع: مامانم