دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۶
تیر ۹۷

مواد لازم

ماهی

آرد سوخاری

نمک. فلفل. زردچوبه. زعفران آب کرده

آب‌لیمو

گرد لیمو


ماهی رو حداقل برای یک ساعت در طرفی محتوی آب و نمک، فلفل، آب‌لیمو،  گرد لیمو و زعفران میخوابونیم.

سپس در آردسوخاری میغلتونیم.

(آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه )

توی روغن داغ سرخ میکنیم.


نکات

۱. اول بذارید یه طرف کاملا سرخ بشه بعد برگردونید.

۲. موقع برگردوندن مواظب باشید لایه آرد سوخاری کنده نشه.

۳. اگه لایه آرد سوخاری ضخیم‌تری میخواستین، بعد از اینکه یه بار توی آرد سوخاری غلتوندید، توی تخم مرغ زده شده بغلتونید و دوباره توی آرد سوخاری بزنید. اما یادتون باشه که ماهی و تخم‌مرغ بهتره با هم خورده نشن.



منبع: تجربه شخصی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۶