دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۶
تیر ۹۷

مواد لازم

مرغ

آرد سوخاری

نمک فلفل زردچوبه

تخم مرغ

آرد سفید


مرغ رو به تکه‌های کوچیک تقسیم کنید و آب‌پز کنید.

بعد تکه های مرغ رو توی آرد سفید بغلتونید.

بعد توی تمرغزده شده بغلتونید.

و در آخر توی آرد سوخاری.

(آرد سوخاری. نمک. فلفل)

بعدم سرخشون کنید.

با چیپس خلالی سرو کنید.



نکات

۱. به نظرم اگر به جای آرد سفید، توی آرد سوخاری بزنیم بهتر بشه.

البته هنوز روی مرغ امتحان نکردم. ولی برای ماهی خوب شد.

۲. زیاد سرخ نکنید. خشک میشه.

۳. میتونید برنج رو با آب مرغ بپزید. هم خوشمزه میشه و هم آب مرغ هدر نمیره.

۴. موقع سرخ کردن در ظرف رو نبندید. وگرنه مرغ کف میکنه!!

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۶