۲۳
مهر ۹۷
گوشت قرمز
پیاز و سیر رنده شده
ساقه کرفس خورد شده . ۲ لیوان
برگ کرفس خورد شده . ۱ لیوان
جعفری خورد شده. ۲ لیوان
نعنا خورد شده . ۱/۲ لیوان
گیشنیز خورد شده. ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی
آبغوره
نمک. فلفل. زردچوبه
ابتدا پیاز رو تفت میدیم، یه کم که سرخ شد سیر رو اضافه میکنیم.
بعد گوشت رو اضافه میکنیم. یه کم تفت میدیم. به گوشت فلفل سیاه میزنیم.
زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه میکنیم.
یه کم که سرخ شد آب رو اضافه میکنیم.
تو فاصلهای که گوشت نیمپز میشه ساقه کرفس و بقیه سبزیجات رو سرخ میکنیم.
یکی دو ساعت که از اضافه کردن آب گذشت، سبزیجات رو اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه
و جا بیوفته.
یکی دو ساعت بعد نمک و آبغوره رو اضافه میکنیم.
نکات:
۱. کرفس رو با سبزی خورشتی امتحان کنم!
منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر
۹۷/۰۷/۲۳