دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۳۰
مهر ۹۷

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

سویا خشک ۱ لیوان

پیاز ۱ عدد

تخم‌مرغ ۲ عدد

بیکینگ پودر ۱ ق م

مغز ۱ عدد نان باگت

سس قرمز ۲ ق غ

نمک فلفل زردچوبه پودرسیر 

گوجه و فلفل دلمه‌ای


مواد برای داخل رول، تقریبی است:

پیاز داغ زردچوبه‌ای ۱ ق غ

جعفری خورد شده ۲ تا ۳ ق غ

زرشک ۲ ق غ

هویج ۲ یا ۳ عدد


سس:

۲ ق غ رب گوجه

۲ ق غ روغن

نمک فلفل


هویج ها را خلال درشت میکنیم و با آب و نمک و فلفل و پودر لیمو آب‌پز میکنیم.

سویا رو میخیسونیم بعد که کامل باز شد آبکشی میکنیم و به همراه پیاز و مغز نان باگت چرخ میکنیم. بعد گوشت ، ادویه، تخم‌مرغ، بیکینگ پودر و سس قرمز رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد مواد رو ورز میدیم تا منسجم بشه. اگه زیادی شل بود میتونید پودر نون باگت اضافه کنید.


پیازداغ زردچوبه‌ای، زرشک و جعفری رو با هم مخلوط میکنیم.

سس رو آماده میکنیم.


از مواد گوشتی به اندازه یه نارنگی برمیداریم، روی نایلون پهنش میکنیم. مواد میانی رو بینش میریزیم و یه تکه هویج هم بهش اضافه میکنیم.

به کمک نایلون مواد گوشتی رو روی مواد میانی میاریم و کاملا رول میکنیم. بعد رول‌ها رو توی پودر سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.

بعد گوجه و فلفل دلمه‌ای رو خورد میکنیم و کف تابه میچینیم.  دو طرف رول‌ها رو سس میزنیم و روی گوجه و فلفل‌دلمه میذاریم. در تابه رو میذاریم تا با حرارت ملایم مغز پخت بشه.


نکات:

۱. من چون جعفری نداشتم به جاش نعنا ریختم! و باعث شد غذام بوی نعنا داغ بگیره :/

۲. برای مواد توی مغز، بادمجون، و مرغ ریش ریش رو امتحان کنم. **


منبع: طعم خوش آشپزی.  با تغییرات

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۷/۳۰