دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۰
مرداد ۹۸

گوشت چرخ کرده

مرغ

تخم مرغ

پیاز و سیر

آبلیمو

پودر سوخاری

نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین

زعفران

رب گوجه

 

 

گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم. به صورت گلوله در میاریم و توی روغن سرخ میکنیم.

گوشت مرغ رو با پیاز، سیر، نمک، آبلیمو و زعفران، تخم مرغ و پودر سوخاری توی غذاساز میریزیم.

بعد یه لایه نازک از مرغ رو دور گلوله های گوشتی سرخ شده میپیچیم و دوباره توی روغن داغ سرخ میکنیم.

رب گوجه رو با آب جوشیده، نمک و فلفل توی تابه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا غلیط بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و بهش آبلیمو اضافه میکنیم.

گلوله ها رو توی پیرکس میچینیم. سس رو روش میریزیم و توی فر قرار میدیم.

دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه.

 

نکات:

1. میتونید گلوله های گوشتیتون رو مغزدار درست کنید. من پیاز داغ و زرشک ریختم. که خودم دوس نداشتم ولی همسرم دوست داشت!

2. اگه شیرجوش نچسب دارید میتونید توش مقدار زیاد روغن بریزید و گلوله ها رو تو روغن زیاد سرخ کنید. اینطوری ظاهر خیلی بهتری پیدا میکنن و حالت گرد بودنشون حفظ میشه.

 

 

منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۵/۲۰