دفتر آشپزی
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
دفتر آشپزی
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
خانه
درباره من
تماس با من
غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.
+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پستهای رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شدهاند.
دنبال کنندگان
۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی
غذاهای مجلسی
(۲۸)
غذاهای خونوادگی
(۱۶)
غذاهای گوشتی
(۱۹)
غذاهای مرغی
(۲۷)
غذاهای دریایی
(۷)
انواع پلو
(۱۲)
انواع خورشت
(۱۲)
غذاهای سریع
(۲۶)
انواع کوکو و کتلت و ...
(۱۷)
انواع سالاد
(۱)
انواع دسر
(۴)
کیک و شیرینی و نان
(۳)
صبحانه یا شام
(۲۷)
مهارت
(۷)
غذاهای بدون گوشت
(۸)
نوشیدنیها
(۱)
مربا و مارمالاد
(۱)
ترشی و شور
(۱)
آش و سوپ
(۱)
خلاصه آمار
بایگانی
بهمن ۱۴۰۰
(۱)
آذر ۱۴۰۰
(۴)
آبان ۱۴۰۰
(۱)
ارديبهشت ۱۴۰۰
(۲)
مرداد ۱۳۹۸
(۳)
تیر ۱۳۹۸
(۴)
خرداد ۱۳۹۸
(۱)
بهمن ۱۳۹۷
(۵)
دی ۱۳۹۷
(۱)
آذر ۱۳۹۷
(۱۳)
آبان ۱۳۹۷
(۴)
مهر ۱۳۹۷
(۴)
شهریور ۱۳۹۷
(۵)
مرداد ۱۳۹۷
(۷)
تیر ۱۳۹۷
(۲۳)
آشپزخانهها
ایران کوک
آشپزی بیتوته
مامی سایت
شف طیبه
آشپزخانه لیدی الهام
طعم خوش آشپزی
لذت آشپزی با هانی شف
آشپزی با خانم مارپل
سرآشپز صورتی
غذای متفاوت
آشپزخونه عربی
۱۰
مرداد ۹۸
وقتی برنج در خطر شفتگی قرار دارد...
به آب برنج در حال جوش آبلیمو و ردغن اضافه کنید.
موقع آبکشی با آب سرد برنج را بشویید.
۰
۰
۹۸/۰۵/۱۰