دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۵
تیر ۹۷

مواد لازم

مرغ (ترجیحا سینه)

پیاز

گردو رنده شده و خورد شده

رب انار

زردچوبه و نمک

آرد سفید 

شکر (در صورت تمایل)


ابتدا مرغ را با پیاز داغ و نمک و زردچوبه آب‌پز میکنیم. سپس مرغ را خارج کرده ریش‌ریش میکنیم.

یک پیمانه گردو را که بخشی رنده ریز شده و بخشی را ریز خورد کرده‌ایم به همراه یک قاشق غ‌خ آرد سفید تفت میدهیم تا فهوه‌اش شود. (مراقب باشیم نسوزد)

سپس مرغ ریش‌ریش شده، گردو و یک پیمانه رب انار و در صورت تمایل یک قاشق غ‌خ شکر را به آب مرغ اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شده و جا بیوفتد.



منبع: آموزش‌های تلویزیونی. با اندکی تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۵