دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۵
تیر ۹۷

مواد لازم

آرد برنج یک پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

آب دو نیم پیمانه

روغن (مخلوط جامد و مایع) یک چهارم پیمانه

گلاب یک پیمانه

زعفران آب کرده به میزان لازم



آرد برنج را روی شعله ملایم حرارت میدهیم.

در حدی که بوی آرد برنج بلند بشه، نه اینکه رنگش تغییر کنه.

شکر و گلاب رو روی حرارت با هم مخلوط میکنیم. تا شکر کاملا حل بشه.

آب، روغن، شکر و گلاب رو به آرد اضافه میکنیم. و دائم به هم میزنیم تا غلیظ بشه.

زعفران رو کم‌کم اضافه میکنیم تا رنگی که دوست داریم به دست بیاد.

وقتی غلظتی مثل ماست خامه‌ای پیدا کرد از روی حرارت برمیداریم.

توی ظرف مورد نظر میریزیم و منتظر میشیم سرد بشه.

بعد سرو میکنیم.


منبع: مامانم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۵