۲۶
تیر ۹۷
مواد لازم برای ۵ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز رنده شده ۲ عدد
آرد سوخاری
نمک . فلفل.
گوشت، پیاز، تخم مرغ، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم. ورز میدیم تا کش بیاد.
به اندازه یه نارنگی برمیداریم. با دست بهش شکل میدیم. پودر سوخاری میزنیم.
درون تابه میچینیم. در تابه رو میذاریم تا با حرارت ملایم پخته بشه.
بعد دو طرفشو سرخ میکنیم.
نکات
۱. میتونیم حین پخت، روی گوشت برشهای گوجه بذاریم.
۲. اگه ضخامتدار درستش کنیم خوشمزهتر میشه. هر چند یه کم زمان پختش بیشتر میشه.
منبع: سایتهای آشپزی. با تغییرات
۹۷/۰۴/۲۶