دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۶
تیر ۹۷

مواد لازم برای ۵ نفر


گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز رنده شده ۲ عدد

آرد سوخاری

نمک . فلفل.



گوشت، پیاز، تخم مرغ، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم. ورز میدیم تا کش بیاد.

به اندازه یه نارنگی برمیداریم. با دست بهش شکل میدیم. پودر سوخاری میزنیم.

درون تابه میچینیم. در تابه رو میذاریم تا با حرارت ملایم پخته بشه.

بعد دو طرفشو سرخ میکنیم.


نکات

۱. میتونیم حین پخت، روی گوشت برش‌های گوجه بذاریم.

۲. اگه ضخامت‌دار درستش کنیم خوشمزه‌تر میشه. هر چند یه کم زمان پختش بیشتر میشه.



منبع: سایتهای آشپزی. با تغییرات


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۶