دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۶
تیر ۹۷

مواد لازم

گوشت

لپه خیس شده

پیاز و سیر رنده شده

سیب‌زمینی

(آلو بخارا)

لیمو امانی

فلفل سبز

نمک. رب گوجه


پیاز رنده شده رو توی قابلمه میریزیم. یه کوچولو که شروع کرد به سرخ شدن،

سیر رنده شده رو اضافه میکنیم.

همونطور که سیر و پیاز در حال سرخ شدن هستن، یه گوشه قابلمه رو خالی میکنیم و

گوشتا رو میچینیم کف قابلمه.

ده دقیقه‌ای که گوشتا تفت خورد، لپه رو میریزیم. و زردچوبه و رب گوجه اضافه میکنیم.

(هر جا حس کردید ممکنه پیاز و سیر بسوزه، یه کوچولو آب اضافه کنید.

در حد نصف استکان، یا کمتر)

بعد آب میریزیم.

فلفل سبز رو هم اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم.

سیب‌زمینی‌ها رو خلالی میکنیم و سرخ میکنیم.

یک ساعت بعد، سیب‌زمینی‌ها رو همراه آلو بخارا و لیمو امانی به خورشت اضافه میکنیم.

وقتی گوشت و لپه کاملا پخت، نمک میزنیم.

وقتی خورشت کاملا جا افتاد و به غلظت مورد نظر رسید، از روی حرارت برمیداریم


نکات:

۱.  اگه خورشت قیمه خوب جا نیوفتاد یه سیب‌زمینی رنده شده رو بهش اضافه کن.


منبع: سایتهای آشپزی. با تغییرات

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۶