دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۵
تیر ۹۷

مواد لازم

گوشت قرمز

سبزی قورمه‌سبزی

لوبیا

پیاز و سیر

لیمو امانی

فلفل سبز

دارچین

آلو بخارا

نمک


لوبیاها رو توی یه قابلمه جدا با آب میجوشونیم تا نرم بشه. بعد آب‌کشی میکنیم.

سبزی‌ها رو سرخ میکنیم.

پیاز و سیر رو رنده میکنیم. سیر طعم گوشت رو خیلی بهتر میکنه. یکی دو حبه هم کمه. حداقل نصف یه سیر رو بریزید.

پیاز و سیر که نسبتا سرخ شدن گوشت رو اضافه میکنیم. یه کمی تفت میدیم تا رنگش عوض بشه.

اگه دیدید ممکنه پیاز و سیر بسوزه یه مقدار کم آب توی قابلمه بریزید، در حد نصف استکان.

بعدش سبزی و لوبیا رو اضافه میکنیم و باز یه کم تفت میدیم.

بعدش آب اضافه میکنیم و دارچین و فلفل سبزو هم اضافه میکنیم.

بعد که آب جوش اومد زیر قابلمه رو کم میکنیم.

یک ساعت قبل از برداشتن خورشت لیمو امانی رو که سوراخ‌های کوچیکی توش ایجاد کردیم اضافه میکنیم.

و وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخت نمک رو اضافه میکنیم.


نکات:

۱. بهتره لوبیاها رو از شب قبل خیس کنید.

۲. برای سرخ کردن سبزی، اول سبزی رو بریزید، بعد که آب سبزی خشک شد روغن اضافه کنید.

۳. هر چی سبزی رو بیشتر سرخ کنید خورشت تیره‌تری خواهید داشت.

۴. قبل از پخته شدن گوشت و لوبیا نمک اضافه نکنید.

۵. لیمو امانی رو در ابتدای پخت اضافه نکنید باعث تلخی خورشت میشه.


+ آلوبخارا رو امروز برای اولین بار میخوام اضافه کنم! به نظرم یه ساعت بعد از شروع پخت، زمان خوبی باشه!! :) ** خوب بود**


منبع: یکی از دوستان مازندرانی.


######

امتحان شود:

پخت شب تا صبح.

شنبلیله اواخر پخت. (پخش بوی خوش)

لواشک یا آلو خشک

رب انار اواخر پخت

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۵