دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۷
مرداد ۹۷

مواد لازم:

آرد برنج الک شده  ۶ قاشق غذاخوری

شیر  ۲ لیوان

گلاب  ۴ قاشق غذاخوری

شکر  ۶ قاشق غذاخوری

دارچین


اول آرد برنج رو الک کنید. بعد یه کم آب سرد اضافه کنید تا تقریبا حل بشه.

بعد شیر و گلاب و شکر رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید.

اونقدر هم بزنید تا یه دست بشه و غلظتی شبیه ماست پیدا کنه.



نکات:

۱. وقتی سرد بشه غلظتش یه کم بیشتر میشه.

۲. اگه آرد الک نشه، یا با آب سرد حل نشه، دون دون میشه.


منبع: سرآشپز پاپیون

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۵/۱۷