۱۷
مرداد ۹۷
مواد لازم:
آرد برنج الک شده ۶ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
دارچین
اول آرد برنج رو الک کنید. بعد یه کم آب سرد اضافه کنید تا تقریبا حل بشه.
بعد شیر و گلاب و شکر رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید.
اونقدر هم بزنید تا یه دست بشه و غلظتی شبیه ماست پیدا کنه.
نکات:
۱. وقتی سرد بشه غلظتش یه کم بیشتر میشه.
۲. اگه آرد الک نشه، یا با آب سرد حل نشه، دون دون میشه.
منبع: سرآشپز پاپیون
۹۷/۰۵/۱۷