دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۳
مرداد ۹۷

مواد لازم:

برنج ۲ پیمانه

مرغ

بادمجون

ماست یک لیوان

زعفران

تخم مرغ دو عدد

گلاب



اول مرغ رو با پیاز و نمک و رب گوجه آب‌پز میکنیم و ریش‌ریش میکنیم.

برنج رو با آب و نمک میجوشونیم و آب کش میکنیم.

بادمجونا رو پوست میکنیم، حلقه‌حلقه میکنیم و میذاریم یکی دو ساعت توی آب‌نمک بمونن. بعد سرخشون میکنیم و کنار میذاریم .

تو همون روغن پیاز رو با زردچوبه سرخ میکنیم و مرغا رو بهش اضافه میکنیم. اگه مرغا کم نمک بودن تو همین مرحله میشه بازم نمک زد. و البته فلفل سیاه که بوی مرغو بهتر بگیره.

تخم‌مرغا رو توی یه ظرف مناسب با یه کم گلاب اونقدر میزنیم تا کمرنگ بشه.

مرغا رو با یک سوم از ماست و تخم‌مرغ و زعفرون مخلوط میکنیم و میذاریم مزه‌دار بشه.

برنج و با بقیه ماست و تخم‌مرغ و زعفرون مخلوط میکنیم کاملا.

قابلمه نچسب‌مون رو برمیداریم و کف و بدنه رو کاملا چرب میکنیم

یه مقدار از برنج رو ته قابلمه میریزیم و با ته قاشق یه کم فشار میدیم.

یه ردیف بادمجون میچینیم.

یه ردیف برنج و فشار.

یه ردیف مرغ.

دوباره برنج و فشار.

روی برنج هم یه کم آب مرغ میریزیم.

قابلمه رو روی حرارت میذاریم.

اول شعله زیاد باشه، در حد دو سه دقیقه. بعد کمترش میکنیم. بعد که بخار پیچید کامل کمش میکنیم.

بذارید یک ساعت و نیم تا دو ساعت کامل دم بکشه.



نکات:

۱. میتونید توی مخلوط مرغ از زرشک تفت داده شده هم استفاده کنید.

۲. میتونید برنج رو فقط با زعفرون مخلوط کنید و دیگه ماست و تخم‌مرغ نزنید، که در اون صورت انسجامش کمتر میشه.


منبع: برگرفته از ته‌چین مرغ و دستور یک دوست.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۵/۲۳