دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۳
مرداد ۹۷

نان باگت

زعفران

برنج



نان باگت رو بذارید خشک بشه. یا با پلوپز یا توستری چیزی، اونقدر گرمش کنید تا خشک بشه.

بعد با دست یا گوشت کوب پودرش کنید.

کف قابلمه نچسب روغن، زعفران آب کرده و کمی آب بریزید.

پودر نان رو کف قابلمه بپاشید.

یه کوچولو با قاشق فشارش بدید و دورشو مرتب کنید.

صبر کنید تا روغن و آب کاملا جذب پودر نان بشه.

بعد برنج رو بریزید و بذارید دم بکشه‌.


نکات:

۱. هر چی پودر دانه ریزتر باشه ته دیگ تردتر میشه.

۲. اگه خواستید با پلوپز یا ... نان رو خشک کنید، بهتره نان رو تکه تکه کنید تا ضخامتش کم بشه و راحت‌تر خشک و پودر بشه.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۵/۲۳