۲۷
مرداد ۹۷
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۳ لیوان
شکر ۱/۵ تا ۲ لیوان
روغن نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق مربا خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
وانیل پودر نارگیل و پودر کاکائو به میزان لازم
تخممرغها را خوب به هم میزنیم تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شود.
سپس شکر را اضافه میکنیم و دوباره به هم میزنیم.
سپس بیکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را اضافه میکنیم و به هم میزنیم.
شیر و روغن را اضافه میکنیم و به هم میزنیم.
آرد را کمکم اضافه کرده و به هم میزنیم.
ته ظرف را چرب میکنیم. کمی آرد میپاشیم.
اگر مایلیم بخشی از کیک کاکائویی باشد، مقداری از خمیر را در ظرف میریزیم و
بقیه را کاکائویی میکنیم و در ظرف میریزیم.
فر را روی ۱۴۰ یا ۱۶۰ درجه میگذاریم.
و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک را در قسمت وسط فر قرار میدهیم.
منبع: مامانم
۹۷/۰۵/۲۷