دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۷
مرداد ۹۷

تخم مرغ ۴ عدد

آرد سفید ۳ لیوان

شکر ۱/۵ تا ۲ لیوان

روغن نصف لیوان

شیر ۱ لیوان

بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق مربا خوری

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

وانیل پودر نارگیل و پودر کاکائو به میزان لازم



تخم‌مرغها را خوب به هم میزنیم تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شود.

سپس شکر را اضافه میکنیم و دوباره به هم میزنیم.

سپس بیکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را اضافه میکنیم و به هم میزنیم.

شیر و روغن را اضافه میکنیم و به هم میزنیم.

آرد را کم‌کم اضافه کرده و به هم میزنیم.

ته ظرف را چرب میکنیم. کمی آرد میپاشیم.

اگر مایلیم بخشی از کیک کاکائویی باشد، مقداری از خمیر را در ظرف میریزیم و

بقیه را کاکائویی میکنیم و در ظرف میریزیم.

فر را روی ۱۴۰ یا ۱۶۰ درجه میگذاریم.

و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک را در قسمت وسط فر قرار میدهیم.


منبع: مامانم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۵/۲۷