دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۷
مرداد ۹۷

روغن ۲ قاشق غذاخوری

آرد قنادی ۱/۵ پیمانه

شکر یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۰/۵ قاشق چایخوری

پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ درشت یک عدد

شیر ۰/۵ پیمانه

موز رنده شده ۰/۵ پیمانه



آرد، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ، موز، شیر و روغن را در کاسه‌ای دیگر مخلوط کنید. ( در صورت تمایل میتونید یک چهارم قاشق چایخوری عصاره موز هم اضافه کنید.)

سپس کل مواد را با هم مخلوط کنید. و خوب به هم بزنید تا به خورد هم برود.

یک قاشق از خمیر را در روغن داغ سرخ کنید.

هر بار کمی مخلوط را به هم بزنید تا مواد سنگین‌تر ته نشین نشود.

(در صورت تمایل پس از سرخ شدن، در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید)


نکات

۱. بهتر است مواد را به صورت ضخامت‌دار سرخ کنید.

۲. غلتاندن در شکر و دارچین توصیه نمیشود!!


منبع: سرآشپز پاپیون با تغییرات

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۵/۲۷