۲۸
مرداد ۹۷
برنج ۱ پیمانه
بادمجون ۲ عدد کوچولو
پیاز
پودر گل سرخ ۱ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز
بادمجونا رو پوست بکنید. مکعبی خرد کنید بذارید تو آبنمک تا تلخیش بره.
برنج رو آبکش کنید
پیازداغ بگیرید با زردچوبه.
آب بادمجونا رو بگیرید و بذارید با پیاز تفت بخوره.
پودر گل سرخ، دارچین، فلفل و رب گوجه رو اضافه کنید و بذارید خوب سرخ بشن.
نصف برنج رو کف قابلمه بریزید، مواد رو روش بریزید. بقیه برنج رو روی مواد بریزید.
وقتی بخارش بلند شد، یه کم زعفرون دم کرده روی برنج بریزید.
نکات
۱. اگه بخواین میتونین توش گوشت یا مرغ هم بریزین.
منبع: هانی شف. با کمی تغییر
۹۷/۰۵/۲۸