دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۰۳
آذر ۹۷

مرغ

برنج

ماست

گلاب

نمک فلفل زردچوبه رب‌گوجه


مرغ رو با نمک و فلفل و پیاز و دارچین و رب‌گوجه آب‌پز میکنیم. (یا هر جوری که خودتون معمولا آب‌پز میکنید)

بعد مرغ رو ریش‌ریش کرده با ماست و گلاب قاطی میکنیم میذاریم تا استراحت کنه‌.

برنج رو آب‌کش میکنیم. و با ماست قاطی میکنیم.

کف قابلمه رو چرب کرده، ته‌دیگ نون باگت، یا هر ته‌دیگ دیگه‌ای رو میندازیم.

نصف برنج رو میریزیم. مرغ رو میریزیم. بقیه برنج رو میریزیم.

یه مقدار آب مرغ روی غذا میدیم و میذاریم دم بکشه.


نکات:

۱. طعم این غذا شبیه ته‌چین هستش.

۲. میتونید زعفرون هم بزنید به مرغ یا برنج.

۳. اگه نمیخواین برنجتون شل بشه به برنج ماست نزنید.


منبع: خودم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۹/۰۳