۱۱
آذر ۹۷
گوشت چرخ کرده (۲ بسته)
برنج (یک لیوان)
پیاز ۱ عدد
ترخون و مرزه و آویشن ( یا تره )
نمک. فلفل. زردچوبه.
برنج رو با پلوپز پختم(با نمک و زردچوبه) . بعد همراه گوشت چرخ کرده و پیاز توی غذاساز ریختم.
بعد ادویهها رو زدم و تره خورد کرده رو اضافه کردم.
کمی با دست ورز دادم.
بعد هر بار یه تیکه کوچیکشو برداشتم، با دست شکل دادم و توی روغن داغ سرخ کردم.
نکات:
۱.برای اینکه به دست نچسبه میتونیم دستمونو خیس کنیم .
۲. توی دستور اصلی از ترخون و مرزه استفاده شده.
۳. توی دستور اصلی برنج فقط آبکش میشه.
۴. طول میکشه تا کاملا بپزه... صبر کنید تا قهوهای بشه.
۵. یه کم حالت وا رفتگی داره موقع سرخ کردن، وقتی کاملا سرخ شد اوکی میشه.
۶. تو دستور اصلی برنج و گوشت با هم چرخ میشن.
منبع: وبلاگ طعم خوش آشپزی. با تغییرات
۹۷/۰۹/۱۱