رب گوجه خونگی ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
سیر ۲ یا ۳ حبه
سرکه ۱۶۰ گرم
آب ۱۰۰ میلی لیتر
شکر ۶۰ گرم
نمک دریا ۱ قمخ (یا ۱ قغخ نمک معمولی)
فلفل قرمز ۱ قمخ
پیار رو ریز خورد کنید و روی حرارت ملایم بذارید ده دقیقه سرخ بشه.بعد سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید. و بذارید سه چهار دقیقه دیگه خوب تفت بخورن با هم.
رب گوجه، آب، روغن زیتون و سرکه رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد، شکر و نمک و فلفل رو اضافه کنید و بذارید بیست دقیقه روی حرارت باشه. در ظرف رو نبندید و مدام به هم بزنید.
مواد رو توی مخلوطکن بریزید و اونقدر مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست بیاد.
نکات:
۱. کاملا طعم سس کچاپ رو داره، ولی یه کم بوی سرکه میده!
۲. اینو امتحان نکردم ولی شاید ده دقیقه جوشوندن میخک توی سس، این بو رو از بین ببره.
۳. تا یک ماه قابل نگهداری در یخچال.
منبع: سایت ستاره. با تغییرات