دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۵
تیر ۹۷

مواد لازم

مرغ

پیاز

رب انار

نمک

زردچوبه

آب‌لیمو


جوجه‌ها را به مدت یک روز ( یا حداقل ۴ ساعت) در آب‌نمک و آبلیمو بخوابانید.

سپس جوجه‌ها را آب‌پز کنید.

بعد، در یک تابه روغن بریزید، وقتی داغ شد، جوجه‌ها را درون روغن بخوابانید.

اجازه دهید با حرارت ملایم دو طرف جوجه‌ها طلایی شود. بعد گاز را خاموش کنید.

سپس کمی آب‌ مرغ را با رب‌ انار مخلوط کنید و درون تابه بریزید. اجازه دهید حداقل نیم ساعت بدون حرارت، جوجه‌ها درون این سس باقی بمانند.

سپس گاز را روشن کنید. به محض اینکه سس شروع به جوشیدن کرد، شعله را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.


نکات

۱. سعی کنید حتما مرغ را یک بار بجوشانید و آب آن را دور بریزید.

۲. من معمولا یادم میره مرغ رو توی آب‌نمک و آبلیمو بخوابونم!! 🙈 ولی بازم طعمش خوب میشه.


منبع: سایت آشپزی. با تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۵