دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۸
آذر ۹۷

تخم مرغ

گوجه

بادمجان

سیر

آرد  (به ازاء ۴ تخم‌مرغ یک قاشق)

نمک و فلفل و زردچوبه

جعفری خورد شده


تلخی بادمجون رو بگیرید و حلقه‌ای ببرید.

گوجه‌های رنده شده رو روی حرارت سرخ کنید.

بادمجون رو سرخ کنید.

گوجه و سیر رنده شده و جعفری رو به بادمجون اضافه کنید.

تخم‌مرغ‌ها رو توی یه ظرف بشکنید و تخم‌مرغ‌ها رو بزنید تا کف کنه.

ادویه‌ها رو بهش اضافه کنید و به ماهیتابه اضافه کنید.

یه سمتش که سرخ شد برگردونید سمت دیگه‌ش هم سرخ بشه.


منبع: سرآشپز پاپیون


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۹/۱۸