۱۸
آذر ۹۷
تخم مرغ
گوجه
بادمجان
سیر
آرد (به ازاء ۴ تخممرغ یک قاشق)
نمک و فلفل و زردچوبه
جعفری خورد شده
تلخی بادمجون رو بگیرید و حلقهای ببرید.
گوجههای رنده شده رو روی حرارت سرخ کنید.
بادمجون رو سرخ کنید.
گوجه و سیر رنده شده و جعفری رو به بادمجون اضافه کنید.
تخممرغها رو توی یه ظرف بشکنید و تخممرغها رو بزنید تا کف کنه.
ادویهها رو بهش اضافه کنید و به ماهیتابه اضافه کنید.
یه سمتش که سرخ شد برگردونید سمت دیگهش هم سرخ بشه.
منبع: سرآشپز پاپیون
۹۷/۰۹/۱۸