دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۸
آذر ۹۷

ماهی با برش ضخیم

نمک فلفل


تمر هندی ۱۰۰ گرم

رب انار دو قاشق

گردو ۵۰ گرم

شنبلیله یا جعفری ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۳ قاشق

سیر

پیاز داغ

دانه انار ۱ لیوان



ماهی رو با نمک و فلفل مزه‌دار میکنیم.

گردو رو ریز خورد میکنیم.

تمر هندی رو توی آب خیس میکنیم و میذاریم بمونه تا عصاره‌ش بیرون بیاد. بعد از صافی میگذرونیم.

همه مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم.

کف ظرف رو چرب میکنیم و ماهی رو کف ظر میچینیم.

سس رو روی ماهی میریزیم.

فر رو از قبل گرم میکنیم.

طبقه پایین فر، دمای ۱۸۰ درجه. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.


نکات:

۱. یه کمی بوی قلیه‌ماهی میده. :)


منبع: آشپزی‌ها دات کام



موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۹/۱۸