دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۱
بهمن ۹۷

گوشت قرمز

دارچین

پودر گل‌سرخ

زعفران

پیاز

رب‌گوجه

بادمجان

برنج


بادمجون‌ها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.

گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آب‌پز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.

پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویه‌ها و رب‌گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویه‌ها به مشام برسه.

بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.

رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابه‌لای برنج بذارید و برنج رو دم کنید.



نکات:

۱.من بادمجونای از قبل سرخ کرده داشتم، همونا رو له کردم و استفاده کردم، طعمش خوب شد.

۲. گوشت رو ریش‌ریش نکنید. اصلا تو غذا دیده نمیشه! :/

۳. در صورتیکه برنج‌تون کمه (مثلا واسه دو نفر پختین) میتونید مواد رو روی برنج بریزید و دم کنید. (به جای اینکه لابه‌لای برنج بریزید)


منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۱/۱۱