گوشت قرمز
دارچین
پودر گلسرخ
زعفران
پیاز
ربگوجه
بادمجان
برنج
بادمجونها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آبپز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویهها و ربگوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویهها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابهلای برنج بذارید و برنج رو دم کنید.
نکات:
۱.من بادمجونای از قبل سرخ کرده داشتم، همونا رو له کردم و استفاده کردم، طعمش خوب شد.
۲. گوشت رو ریشریش نکنید. اصلا تو غذا دیده نمیشه! :/
۳. در صورتیکه برنجتون کمه (مثلا واسه دو نفر پختین) میتونید مواد رو روی برنج بریزید و دم کنید. (به جای اینکه لابهلای برنج بریزید)
منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر